U Hajduku misle da je Slovan protivnik po mjeri i da je uzvrat na Poljudu velika prednost

Prva utakmica između Hajduka i Slovana igrat će se u Češkoj 20. kolovoza

FOTO: PIXSELL

Nakon ždrijeba doigravanja Europske lige kojim je odlučeno da će splitski Hajduk igrati protiv češkog Slovan Libreca, svoja razmišljanja je podijelio Joško Španjić, prvi suradnik trenera Damira Burića.

Splićani Čehe moraju svatiti ozbiljno

“Česi su protivnik po mjeri, iako u ovoj fazi natjecanja više nema slabog protivnika. Učinit ćemo sve da se dobro pripremimo za tu utakmicu. Slovan je lani bio tek 12. u prvenstvu, a u Europu su ušli kroz nacionalni kup i to naravno puno govori o njiima. Svakoga moramo shvatiti jako ozbiljno i to ćemo napraviti sa Slovanom. Dobro ćemo se pripremiti. Nećemo ih podcijeniti”, izjavio je Španjić za službenu klupsku stranicu.

Hajduku neće biti lagano, ali Španjić vjeruje da mogu proći u Europsku ligu. “Sigurno je da ćemo imati težak posao, ali mi ćemo se za njih dobro pripremiti. To što igramo revaš u Splitu naša je prednost. Uz podršku navijača na Poljudu sigurno možemo odigrati jednu odličnu utakmicu. Važno je da u prvoj utakmici budemo maksimalno oprezni, da zabijemo gol jer će nam to otvoriti dobru poziciju za revanš”, završio je.

Prva utakmica između Hajduka i Slovana igrat će se u Češkoj 20. kolovoza, a uzvrat u Splitu tjedan dana kasnije.