U Zadru se nisu pomirili s uskraćivanjem licence, možda će se opet žaliti

HNS Zadru nije dao licencu za Prvu nogometnu ligu

10.05.2015., stadion Aldo Drosina, Pula - MAXtv 1. HNL, 33. kolo, NK Istra 1961 - NK Zadar. Povisene tenzije nakon prekrsaja nad Ivanom Krstanovicem. 
Photo: /PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nakon što je u četvrtak objavljeno da hrvatski prvoligaš i zadnja momčad na tablici Zadar nije dobio licencu za 1. HNL, iz tog kluba su poručili kako sve još nije gotovo.

“Odluka je konačna u smislu da više nema žalbenog tijela u tom postupku i komisiji, ali postoji jedan izvanredni pravni lijek koji se zove zaštita zakonitosti i to se upućuje Izvršnom odboru HNS-a. Hoćemo li mi njima nešto i poslati, vidjet ćemo kroz koji dan jer još uvijek nismo dobili svu dokumentaciju”, izjavio je tajnik Zadra Mladen Baždarić za 24sata.

U Zadru će još odlučiti hoće li se žaliti: “HNS je napisao da revizorska izvješća nisu u skladu s pravilnikom. Međutim mi još uvijek nismo dobili revizorsko izvješće od kuće koja ga radi. Tek kada ga dobijemo mi možemo onda vidjeti što i kako dalje. Ako je sve u redu, onda teško nešto možemo napraviti. Ali ako vidimo da je propust s njihove strane, onda ćemo iskoristiti ovaj izvanredni pravni lijek i uputiti žalbu HNS-u”, rekao je Baždarić.