Van der Vaart kaže da je Luka Modrić ključni čovjek ovog Real Madrida

"Modrić ne postiže mnogo golova i ne dijeli puno asistencija, ali nikada ne gubi loptu", kaže Nizozemac

Real Madrid midfielder Luka Modric gestures during a press conference after a team training session at the International Champions Cup football tournament in Melbourne on July 23, 2015. AFP PHOTO / Paul CROCK -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
FOTO: AFP

Rafael van der Vaart smatra da je Luka Modrić ključni igrač momčadi Real Madrida. Dvojac se vrlo dobro poznaje iz dana provedenih u dresu Tottenhamove momčadi, pa ne čudi što je Nizozemac vrlo dobro upoznat s mogućnostima hrvatskog nogometnog reprezentativca.

“Modrić? Luka je u ovom trenutku ključni igrač Reala. Ne postiže mnogo golova i ne dijeli puno asistencija, ali nikada ne gubi loptu”, kaže Van der Vaart koji je s Modrićem svlačionicu dijelio od 2010. do 2012. godine.

Baleov problem je Ronaldo

U isto je vrijeme ondje bio još jedan igrač Reala, Velšanin Gareth Bale o kojem novi igrač Betisa, koji je i sam bio član momčadi sa Santiago Bernabeua, ima također visoko mišljenje:

“Strahovito je brz i od njega se uvijek može očekivati 15-ak pogodaka. Njegov je problem taj što je plaćen 100 milijuna eura, pa ljudi od njega očekuju isto što od Cristiana Ronalda.”