Vlasnik West Hama ima poprilično velika očekivanja od Slavena Bilića

'Želimo da Arsenal Chelsea, Liverpool, City i United moraju paziti na nas'

Besiktas' Croatian manager Salven Bilic takes his place in the stands to watch the UEFA Champions League qualifying round play-off second-leg football match between Arsenal and Besiktas' at the Emirates Stadium in London on August 27, 2014 as he serves a touchline ban.  AFP PHOTO / BEN STANSALL

David Gold, jedan od suvlasnika West Hama, progovorio je o očekivanjima u sljedećoj sezoni, ali i dugoročnim planovima. Također, osvrnuo se i na dolazak Slavena Bilića u klub.

– Europsku ligu shvaćamo ozbiljno i želja mi je da je osvojimo. Moramo se pripremiti na velik broj utakmica. Nadam se de nećemo imati problema s ozljedama. Prošle sezone smo odlično krenuli, a onda su se igrači počeli ozljeđivati i završili smo na 12. mjestu – rekao je Gold pa se okrenuo prema novom treneru.

Bilićev popis želja

– Rekli smo Slavenu da nam da svoj popis želja pa ćemo vidjeti što možemo učiniti. S obzirom da nam je poreban desni bek radimo na dolasku Carla Jenkinsa iz Arsenala – kaže Gold i dodaje kao mu se sviđa Bilićeva strast i nastavlja sljedećim riječima.

– Možete čitati razne životopise trenera, ali ne možete znati kakvi su dok ih ne upoznate. Išlli smo zajedno na novi stadion, proveli smo dan skupa i sviđa mi se odns koji smo uspostavili. On je relativno mlad čovjek s ciljem i velikom željom – rekao je Bilićev šef koji smatra kako kod svakog imenovanja postoji rizik.

Radom nadokanaditi neiskustvo

– Neki vrhunski treneri nisu uspjeli u Premir ligi. On tu nema iskustvo kao trener, ali ima kao igrač. Radom će nadoknaditi manjak iskustva – izjavio je Gold pa je najavio da će West Ham igrati napadački nogomet dok je dugoročni cilj pritisnutu veliku petorku.

– Želimo da Arsenal Chelsea, Liverpool, City i United moraju paziti na nas. Jasno je da je velika razlika između željen i realnosti. Southmampton je to uspio lani, a ne vidim zašto to ne bi mogli i mi – završio je Gold.