Vraća li se Ronaldinho u Europu? Njegov brat tvrdi da postoji interes iz Engleske

Brazilska legenda navodno želi igrati nogomet još tri do četiri godine

Barcelona Brazilian Ronaldinho (R) and Cameronian Samuel Eto'o (L) celebrate their first goal against Osasuna during Spanish League match in Camp Nou stadium in Barcelona 09 September 2006. AFP PHOTO / LLUIS GENE.
FOTO: AFP

Dva je puta u karijeri bio proglašen najboljim na svijetu, 2002. osvojio je Svjetsko prvenstvo, a potom s Barcelonom sve klupske trofeje, međutim ostaje utisak da je Ronaldinho (35) u karijeri mogao postići još više jer je već s 28 godina (kada je napustio Španjolsku) prestao biti ozbiljan nogometaš, čega ga je koštao njegov raskalašeni način života.

Bliži Aziji i Americi

Iako je posljednjih godina nastupao za južnoameričke klubove (Flamengo, Atlético Mineiro, Querétaro, Fluminense), Ronaldinhov brat i menadžer Roberto izjavio je da postoji interes za njega u Europi, točnije u Engleskoj.

“Imao sam nekoliko poziva iz Engleske. Moj brat je natjecateljskog duha i voli pobjeđivati i to je ono što ljudi ne razumiju kada je on u pitanju. Još uvijek želi igrati. NIkada nije bio ozbiljnije ozlijeđen i tijelo mu je u savršenom stanju. Mislim da može igrati još tri ili četiri godine, a možda i više”, izjavio je Roberto.

“Ne radi se o novcima. On samo želi igrati. Najsretnijeg ga vidim dok je na travnjaku”, dodao je Ronaldinhov brat te je priznao kako je legendarni Brazilac ipak bliže odlasku u Aziju ili SAD.


Nije poznato koji su to klubovi iz Engleske zainteresirani za njega, a kako piše The Sun teško da je riječ o onima najboljima. Ronaldinho i danas, inače, privlači veliku pozornost i marketinški bi bilo kojem klubu bio isplativ potez, što se i pokazalo pri njegovom dolasku u meksički Queretaro ili brazilski Fluminensea kada je znatno porasla prodaja ulaznica i dresova s njegovim imenom.