Vučević se ispričao zbog ponašanja. Kaže da je kritizirao suca jer je osjećao da su pokradeni

Iz Hajduka su jako nezadovoljni sucem Marićem koji je sudio utakmicu s Dinamom

Goran Vučević
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Sportski direktor Hajduka goran Vučević ispričao se zbog ponašanja nakon zadnje utakmice Dinama i tog splitskog kluba. On je nakon susreta žestoko kritizirao suca Brunu Marića, a sada na službenoj stranici Bijelih ističe da je svjestan da to ne priliči poziciji koju obnaša.

`Priznajem da sam kritizirao`

“Svjestan sam da funkcija sportskog direktora Hajduka od mene traži da predstavljam klub na najbolji način, kako u sportskom smislu tako i po ponašanju. Zbog toga se ispričavam svima jer su neki moji postupci nakon utakmice Hajduka i Dinama na Poljudu bili neprimjereni. Priznajem da sam kritizirao suce, a pogotovo glavnog suca Bruna Marića jer sam osjećao da smo pokradeni. Osim toga sudac Marić mi je na poluvremenu rekao da je vidio ruku ali da je nije sudio”, stoji u njegovoj objavi.

Bruno Marić i igrači Hajduka
Bruno Marić i igrači Hajduka PIXSELL/PIXSELL

Nadalje, Vučević smatra da je Hajduku nezasluženo izmakla pobjeda nad Dinamom. “Reagirao sam u afektu, a nakupilo mi se puno toga jer već duže vrijeme radim u nenormalnim uvjetima, ali bez obzira na to svaki dan dajem svoj maksimum u želji da naš klub sutra bude što bolji. Cilj mog rada u Hajduku je posložiti sportski dio kluba što će omogućiti da momčad napravi što bolji rezultat. Utakmice protiv Dinama za mene su utakmice za koje se živi, pa je i ovaj derbi bio puno više od još jedne prvenstvene utakmice. Na neki način ovakve utakmice su ogledalo našega rada. Zato me najviše boli jer nam je uskraćena pobjeda u utakmici u kojoj je naša momčad pred gotovo punim tribinama nadigrala odličnu momčad Dinama”, poručuje sportski direktor Hajduka.

“Neću nikome dozvoliti da uništava sve dobro što smo napravili u Hajduku. Ne mogu mirno gledati da na sportskom i materijalnom planu netko degradira sav posao i trud koji rade igrači, struka i ja osobno”, zaključio je Vučević.