Burnley-Arsenal 0-1: Ramsey osigurao Topnicima osmu uzastopnu pobjedu

Arsenal s enovom pobjedom približio vodećem Chelseaju na samo četiri boda

Arsenal’s Welsh midfielder Aaron Ramsey (2L) scores the opening goal against Burnley during the English Premier League football match between Burnley and Arsenal at Turf Moor in Burnley, north west England, on April 11, 2015. AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos […]
FOTO: AFP

Pogotkom Aarona Ramseya Arsenal je upisao pobjedu na gostovanju protiv Burnleya. Osmom pobjedom u nizu Topnici su se približili vodećem Chelseaju na samo četiri boda zaostatka. Ipak treba uzeti u obzir da je momčad Josea Mourinha odigrala dvije utakmice manje.

Iako su ga mnogi otpisali, Leicester odbija izvjesiti bijelu zastavu. U 32. kolu Premier lige u subotu je čudesnim preokretom u gostima pobijedio West Bromwich Albion sa 3-2, iako je do 80. minute gubio 1-2. No, golovima Roberta Hutha (80) i Jamieja Vardyja (90+1) Leicester je došao do važne pobjede.

Kramarić na klupi

Na ruku mu idu i porazi Hulla te Sunderlanda. Leicester ima tri boda manje od Hulla, a četiri od Sunderlanda koji su iznad zone ispadanja, ali i utakmicu manje (zaostali susret protiv Chelseaja). Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić bio je na klupi za pričuve Leicestera. U posljednji pet susreta Kramarić je odigrao samo 80 minuta.

Iz opasne zone izvlači se Aston Villa, koja je svladala Tottenham sa 1-0 pogotkom Christiana Bentekea u 35. minuti. U nedjelju vodeći Chelsea igra protiv Queens Park Rangersa, a narasporedu je i derbi kola Manchester United – Manchester City.