Wolfsburg započeo ligašku sezonu rekordom, a Perišić golom

Hrvatski reprezentativac zabio je glavom u 13. minuti za uvodno vodstvo

Wolfsburg's Croatian midfielder Ivan Perisic controls the ball during the German first division Bundesliga football match VfL Wolfsburg vs Eintracht Frankfurt in Wolfsburg, northern Germany, on August 16, 2015.  AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL

RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. 
== RESTRICTED TO EDITORIAL USE ==
FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050.
FOTO: AFP

Nogometaši Wolfsburga startali su pobjedom u novu sezonu njemačkog prvenstva. Prošlosezonski viceprvaci na svojem su travnjaku s 2-1 bili bolji od Eintrachta. Prvi pogodak na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Pomogao je Perišić svojim golom momčadi u postavljanju novog klupskog rekorda koji se sada prožima na 23 uzastopne utakmice bez poraza pred navijačima na Volkswagen Areni.

Posljednji gol?

Hrvatski nogometni reprezentativac je otvorio listu strijelaca u 13. minuti zabivši glavom u suprotni kut nakon ubacivanja Krusea s lijeve strane. Ista su dvojica igrača kombinirala i kod drugoga pogotka, Perišić je uposlio Krusea koji ne gađa najbolje, ali lopta nekako dolazi do Basa Dosta koji je bio siguran iz blizine. Dogodilo se to samo četiri minute nakon uvodnog gola i dvije prije no što je za konačnih 2-1 pogodio Stefan Reinartz.

https://www.dailymotion.com/video/x31w55m_ivan-perisic-goal-wolfsburg-1-0-frankfurt-bundesliga-16-8-2015_sport

U drugoj utakmici dana Stuttgart je kod kuće poražen od Kölna 1-3.