Xavi danas igra zadnju utakmicu na Camp Nou, a Rakitić je upravo objavio dirljivu poruku na Twitteru

Xavi će dobiti priliku pred domaćom publikom podići pehar naslova prvaka

(150507) -- BARCELONA, May 7, 2015 () -- Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (L) and Argentine defender Javier Mascherano (R) vie with FC Bayern Munich's German forward Thomas Muller during their first round match of semifinal at the 2014-2015 UEFA Champions League at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, May 6, 2015. Barcelona won 3-0. (/Pau Barrena)
FOTO: NurPhoto/Pau Barrena

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić još je jednom odao počast svome suigraču Xaviju Hernandezu koji će na kraju sezone prijeći u katarski Al Sadd. Jedan od najboljih španjolskhg nogometaša u subotu će odigrati posljednju utakmicu u Primeri pa je Rakitić povodom toga svoj status na Twitteru posvetio upravo njemu.

– Bio mi je užitak ove sezone igrati s tobom i sve ove godine uživati u tvom nogometu. Danas je tvoj dan. Hvala Xavi – napisao je Rakitić na Twitteru. Uz to je objavio i nekoliko zajedničkih fotografija.

Oproštaj na Camp Nou

Podsjetimo, jedan od najvećih nogometaša u Barceloninoj povijesti u četvrtak je objavio da da će na kraju sezone napustiti klub iako mu je ponuđen novi ugovor. Tijekom konferencije za novinare potvrdio je ranije pisanje medija prema kojima se seli u katarski klub Al Sadd, za kojeg je nekada nastupala još jedna legenda španjolskog nogomta, Raul Gonzales, a je progovorio je i o igračima u klubu koji ga mogu kvalitetno zamijeniti.

https://www.youtube.com/watch?v=RVwpBOi2DJE

– Rakitić je odlična kupnja, jako se dobro prilagodio. Iniesta može preuzeti ulogu organizatora, a tu su Rafinha, Sergi Roberto – izjavio je Xavi tijekom svoje oproštajne konferencije.

Barcelona će subotu na svom stadionu odigrati posljednju utakmicu u prvenstvu protiv Deportiva. Xavi će tako dobiti priliku pred domaćom publikom podići pehar naslova prvaka koji je Barcelona osigurala prošlu nedjelju pobjedom protiv Atletica.