Zdravko Mamić objavio da je sa Šukerom živio i spavao u istom krevetu

nogometnog saveza. Zdravko Mamic obratio se medijima. Photo: /PIXSELL
FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zdravko Mamić, potpredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, održao je govor na godišnjoj skupštini Saveza u kojemu se osvrnuo na rad HNS-a, utakmice reprezentacije u Splitu te predsjedniku Saveza Davoru Šukeru koji je nedavno izabran u Izvršni odbor Uefe, prenosi Večernji list.

O radu HNS-a rekao je: “Nemoguće je što je sve HNS napravio u posljednjih godinu dana. Ne postoji ni jedno državno tijelo, ministarstvo ili udruga koja je napravila desetinu onoga što smo mi. Imamo 143 tisuća registriranih nogometaša i to u zemlji od 3,5 milijuna punoljetnih osoba. Dodate li tome trenere, osoblje, fizioterapeuta, u nogometu je oko 290 tisuća ljudi”, kaže.

Splitu obećali još pet utakmica

Osim susreta s Italijom i Bugarskom, u Splitu će se igrati još utakmica: “Splitu smo obećali još pet utakmica. Ako smo u prošlosti griješili, sada ne griješimo. Sada želimo zajedništvo”, izjavio je.

Također, Mamić je otkrio i neke činjenice o prošlosti svojeg prijateljstva s Davorom Šukerom: “Šuker je ušao u Izvršni odbor Uefe. Htjeli su ga najveći ljudi nogometna Europe u svoju bazu. Mi smo prijatelji od 1990., a na početku rata dok nije otišao u Sevillu, živjeli smo zajedno i spavali zajedno u krevetu”, prenosi Večernji list.