Zidane tvrdi da je bio spreman zamijeniti Ancelottija na klupi Reala

Vodstvo Real Madrida na njegovo je mjesto imenovalo Rafaela Benitez

FOTO: FRANCK FIFE/AFP

Bivša zvijezda Real Madrida Zinedine Zidane rekao je u razgovoru za France Football da je bio spreman preuzeti dužnost prvog trenera nakon što je klubu deseterostrukog prvaka Europe napustio Carlo Ancelotti.

“Pristao bih biti njegovim nasljednikom. Profesionalac sam i nikada neću odbiti izazov. Vjerujem da nije došlo moje vrijeme. Odlučili su se za drugog i to je to”, izjavio je Zidane, koji je bio Anecelottijev pomoćnik. Ove je sezone vodio drugu momčad Reala u trećoj ligi, a kada je talijanski stručnjak dobio otkaz našao se među kandidatima za njegovog nasljendika, međutim, vodstvo kluba je na njegovo mjesto imenovalo Rafaela Beniteza.

https://www.youtube.com/watch?v=E-ZKNok9we8

“Od trenutka kada sam stigao u klub zajedno sam sa svojim stožerom kontaktirao igrače. Svi su oni pokazali želju za zajedničkim radom, i Sergio, Iker, Cristiano, Bale, Pepe i Varane. Ukratko, svi su bili izvrsni. Prvo što sam napravio bilo je to da sam slušao kako bih znao što je u prošloj sezoni pošlo po krivom, želio sam shvatiti kako se osjećaju”, rekao je u ponedjeljak Benitez kojeg čeka težak izazov u sljedećoj sezoni.