Zoran Mamić kaže da je zabrana komunikacije sa Zdravkom suluda, potvrdio da je jamčevina spremna

Trener Dinama održao je presicu uoči utakmice s Bayernom u Ligi prvaka

Zoran Mamić
FOTO: PIXSELL

Trener Dinama Zoran Mamić osvrnuo se na odluku Županjskog suda u Zagrebu prema kojoj njegov brat Zdravko ne smije obnašati funkciju izvršnog predsjednika kluba. Također prema odluci suda braća Mamić ne smiju komunicirati međusobno.

Sve spremno za jamčevinu

“Suluda je zabrana komunikacije između mene i brata Zdravka. Izgleda da ću češće davati intervjue, pa će on isto meni preko medija odgovarati. Jamčevina? Imamo spremno i nekretnine i novac za jamčevinu”, poručio je trener Dinama s konferencije za novinare uoči utakmice s Bayernom u Ligi prvaka. Novinare je zanimalo tko će u slučaju suspenzije Zdravka Mamića preuzeti njegovu ulogu u klubu.

“Imao stvar pod kontrolom i ako se to dogodi. Postoje ljudi u klubu koji moraju izvršavati svoje obveze. Nije isto sa Zdravkom ili bez njega. Nije problem što jedan period neće moći vidjeti mene ili druge ljude. Prvo moramo dobiti rješenje suda i vidjeti odluku Žalbenog vijeća. Ne znamo hoće li morati dati ostavku ili dobiti suspenziju”, rekao je Zoran Mamić.

Podsjetimo, Izvanraspravno vijeće odlučio je da Zdravko Mamić, njegov sin Mario i još dvojica osumnjičenih mogu na slobodu čim uplate jamčevinu. Zdravko Mamić mora dati jamstvo od 14 milijuna kuna, a ostala trojica ukupno još 11 milijuna.