Gastro vijest

Ovo ne propuštamo. Dino Galvagno i Marin Medak rade zajedničku večeru u RougeMarinu

U fokusu će biti namirnice karakteristične za Liku i područje oko rijeke Neretve

FOTO: RougeMarin

Dino Galvagno smatra se jednim od najutjecajnijih hrvatskih chefova uopće. Mentorirao je nebrojene mlade chefove koji danas oblikuju gastronomsku scenu zemlje, ali se već godinama ne veže ni uz jedan restoran. Živi u Lici, daleko od vreve i medijske pompe, a široj se publici izlaže rijetko. Ne čudi stoga da je njegova nedavna večera u RougeMarinu, tematski posvećena svinjskom mesu, bila dupkom puna. A potaknuti uspjehom te večere, iz RougeMarina ovih dana najavljuju još jednu.

Mladen Bozickovic

Uz Galvagna, 14. ožujka kuhat će i vlasnik RougeMarina, chef Marin Medak. Kroz šest će sljedova hrane pokazati najbolje od namirnica koje nudi Lika (gdje Galvagno živi) i područje oko rijeke Neretve (iz kojeg potječe Medak), a cijena večere iznosi vrlo korektnih 72 eura. Neke od namirnica koje možete očekivati na večeri su plavi rak i vepar, kao i mnoštvo samoniklog bilja. Večera kreće u 20 sati, a svoje mjesto možete rezervirati putem mail adrese info@rougemarin.hr.