Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Look

Look Peter Thomas Roth ima novu liniju kozmetike protiv starenja kože. Super je jer sadrži 24-karatno zlato

Peter Tomas Roth, čovjek koji stoji iza brenda, već je dug niz godina u industriji ljepote

Već tijekom 19. stoljeća su dva lječilišta u Mađarskoj bila u vlasništvu i pod upravom Peterove obitelji, a on je svoju tvrtku osnova 1993. godine. Tada je započeo s osnovnim njegujućim i ljekovitim filozofijama temeljenim na primjeni blata i minerala iz mađarskih termalnih izvora.

Unaprijeđeni sastojci, inovacije i tehnologija

Bez obzira na novu tehnologiju 21. stoljeća, i dalje poštuje klasična ljekovita sredstva. Ishod takve prakse je učinkovita njega kože koja čini ono što i obećava. Tvrtka Peter Thomas Roth ne prodaje samo proizvode za njegu kože, već i način življenja.

Tvrtka Peter Thomas Roth je prva je u svom segmentu u industriji ljepote i čvrsto drži svoju poziciju na tržištu kliničkih proizvoda. Uz to je vodeća u inovacijama, odgovorna i utjecajna. Najbolji dokaz za to su nebrojene nagrade za proizvode tijekom godina. I dalje rade na stvaranju revolucionarnih formula u laboratoriju.

Nova linija s 24-karatnim zlatom

24K Zlatna maska, kao najbolji tretman protiv starenja, prožeta je čistim 24-karatnim i koloidnim zlatom za poboljšanje čvrstoće i bogat sjaj kože. Zlato je poznato još od Kleopatrinog doba po svojoj učinkovitosti protiv starenja, a ova maska pomaže učvrstiti, zategnuti, osvježiti i umiriti kožu. Ovaj njegujući proizvod pomaže smanjiti vidljivost sitnih linija i boja, a kožu čini zaglađenom, čvršćom, sjajnijom, revitaliziranom i mlađom.

Maska također sadrži i kofein, peridot, hijaluronsku kiselinu i glicerin. Kofein pomaže u učvršćivanju i zatezanju kože, a peridot, dragi kamen bogat magnezijem, koži daje energiju i pomaže u smanjenju znakova starosti i stresa. Hijaluronska kiselina i glicerin pružaju intenzivnu hidrataciju za zategnutiji izgled kože.

Poznati po učinkovitosti i kvaliteti

Ova tvrtka vrhunski je globalni opskrbni lanac, a najviše su poznati po inovaciji, brzini, učinkovitosti i kvaliteti. To su postigli u gotovo 25 godina iskustva u globalnoj proizvodnji, pribavljanju sastojaka i izradi.

Peter sa svojim timom strateški razvija inovativne proizvode s revolucionarnim sastojcima. Tako se koristi ekstraktom krastavca zbog njegovih detoksificirajućih, hidratizirajućih i umirujućih svojstava, irskim močvarnim blatom zbog njegovih pročišćujućih svojstava, matičnim stanicama ruže koje pomažu u oporavku i ublažavanju znakova starenja i oštećenosti kože te 78-postotnom mađarskom termalnom vodom iz tajnog izvora duboko ispod mađarske Karpatske kotline, gdje je Zemljina kora najtanja, zbog čega se voda obogaćuje velikom količinom minerala dok izvire na površinu.

Zanimljivosti o proizvodnji Peter Thomas Roth

Kao vodeći brend maski za lice, Peter Thomas Roth korisnicima nudi veliki izbor inovativnih i visoko učinkovitih tretmana koji ispunjavaju sve zahtjeve njege lica u bilo kojoj životnoj dobi. Maske su glavni pokretač poslovanja i Peter Thomas Roth svakako ima masku za svaki izazov.

Pronašle smo par zanimljivosti o ovom brendu:

  • U svijetu se svake minute proda jedna maska Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox™ Hydrator!
  • Svaki proizvod kolekcije Water Drench® sadrži visoke koncentrate hijaluronske kiseline i hidratizira kožu čistom vodenom parom iz oblaka
  • Danas se Peter koristi termalnom vodom iz tajnog izvora duboko ispod mađarske Karpatske kotline, gdje je Zemljina kora najtanja
  • Mađarska TERMALNA VODA Potent-C™ oslobađa snagu moćnih antioksidansa i askorbata THD koji je 50 puta jači od običnog vitamina C