Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

PROMO

PROMO Proizvodi s visokim postotkom hijaluronske kiseline su spas za dehidriranu kožu. Ovi su stvarno moćni

Stigla je Peter Tomas Roth kolekcija za njegu kože na bazi tri molekule hijaluronske kiseline

Svi se rađamo sa visokom razinom hijaluronske kiseline, ali kako starimo ta razina se smanjuje. Nije samo starenje uzrok gubitka hijaluronske kiseline, već i životni stil, pušenje, loša prehrana.

Hijaluronska kiselina ključna je u procesu starenja, odgovorna je za elastičnost kože, volumen kože te ima mogućnost zadržavanja vode. Hijaluronsku kiselinu možemo nadoknaditi zato je vrlo bitno koristiti proizvode koji u sebi imaju veliki postotak hijaluronske kiseline kako bi koža ostala njegovana.

Jedna od takvih je i Peter Thomas Roth kolekcija Water Drench čija se posebnost krije u tri različite molekule hijaluronske kiseline koje pretvaraju atmosfreske pare u svježu i čistu vodu iz oblaka pružajući vašoj koži neprekidan porast intenzivne hidratacije koji traje do 72 sata. Cijela linija je bez mirisa, alkohola i bez ulja.

WATER DRENCH HYALURONIC CREAM – MPC 348,50 kn

Dnevna krema sa 30% hijaluronske kiseline, pruža i do 72 sata hidratacije. Tri različite veličine molekularne hijaluronske kiseline privlače i zadržavaju do 1000 puta veću težinu vlage iz atmosfere. Koža je glađa, nježnija, hidratizirana i puna volumena. Izgled sitnih linija i borica je smanjen, a ten je svilenkasti, hidratizirani i mladenački. Bez ulja , alkohola i mirisa.

WATER DRENCH HYALURONIC SERUM – MPC 435,50 kn

Formuliran sa 75% hijaluronske kiseline, pomaže u održavanju hidratizirane kože. Nevidljivi veo hidratacije pomaže u smanjenju znakova starenja i dehidrirane kože, dajući koži mladenački sjaj. Pomaže u smanjenju finih linija i grube teksture. Koristiti ujutro i navečer nakon čišćenja lica.

WATER DRENCH HYALURONIC MICRO – BUBBLING MASK – MPC 312,00 kn

Hidratantna maska , obogaćena kisikom za hidratiziranu, meku i kožu zdravog izgleda. Ova kremasta maska se nakon nanošenja pretvara u energetski omotač za kožu pun mjehurića, vlaži kožu kontinuiranim hidratacijom.

WATER DRENCH CLOUD CLEANSER – MPC 187,50 kn

Čistač bez mirisa, nježno uklanja šminku i sve nečistoće te hidratizira kožu čistom vodenom parom iz oblaka. Pomaže očuvati kožu vlažnom za svježi i mladenački izgled.

WATER DRENCH EYE PATCHES

Revitalizirajuće gel maskice za oči, hidratiziraju, vlaže i trenutno poboljšavaju izgled finih linija, diskoloraciju područja ispod očiju, podočnjake, natečenost. Smanjuju izgled finih linija i bora.