Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

PROMO

PROMO Stigao je novi Reebok Nano X2 Adventure

Neki stoje u kosi i do šest tjedana

FOTO: PR

Vježbajte na otvorenom sa svojim idealnim suputnikom za nove avanture

Vrlo brzo nakon lansiranja prvog Reebok Nano modela, brojni treneri i ljubitelji vježbanja prepoznali su upravo Reebokov model kao najbolju obuću za vježbanje. Danas ga obožavaju treneri i trenerice diljem svijeta, ali i svi ljubitelji sporta i fizičke aktivnosti poput Tee Kravaršćan, Marka Petrića i Marina Ranteša. To je dizajnerima u Reeboku i bio cilj: stvoriti jedinstvenu tenisicu za vježbanje koja će postati nezamjenjiva ljubiteljima vježbanja i zdravog načina života.

Marin Ranteš

Sada, više nego ikada ranije, vrhunski sportaši, ali i rekreativci zaljubljeni u fitness i wellness, svoj trening mogu premjestiti izvan četiri zida teretane. Reebok je lansirao najnoviji model svoje nagrađene tenisice, Nano X2 Adventure, dizajniranu da vam pored funkcionalne i elegantne podrške za trening omogući veću izdržljivost i zaštitu. Uz potpuno novi izgled gornjišta s naglaskom na unaprijeđene materijale, spremne su izdržati još intenzivniju jačinu treninga na otvorenom.

Tea Kravarščan PIXSELL

Nakon Nano X2, tenisica za trening koja se prvi put pojavila ranije ove godine, Nano X2 Adventure je druga iteracija u okviru istoimene franšize. Ova linija, inspirirana vježbanjem na otvorenom, je posebno razvijena da izdrži prirodne specifičnosti različitih vrsta terena, kao i da ispuni sve zahtijeve sportaša i treninga izvan teretane.

Kao i do sada, performanse su uvijek na prvom mjestu. Stoga, nova Nano tenisica donosi niz unaprijeđenih karakteristika, među kojima se izdvajaju: otporno najlonsko gornjište koje nudi poboljšanu zaštitu i prozračnost, Screen Prints i reflektujući materijali inspirirani prirodom i aktivnim stilom života, Floatride energetska pjena koja omogućuje dodatnu zaštitu u prednjem dijelu stopala i ojačanim potplatom, dizajniranim da pospiješi trakciju i izdržljivost na otvorenom.

Marko Petrić

Novi model tenisica u dvije boje dostupan je u Intersport, Sport Vision i Polleo Sport trgovinama.