Foto. Dramatična akcija. U Zagrebu na ulici uhićena četvorica muškaraca, sve je puno policije: 'Bilo je strašno, kao u akcijskom filmu'

Akcija se odvijala na području Maksimira, raskrižje Maksimirske ceste i Mandlove ulice

FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zagrebačka policija izvijestila je da su u utorak u 20:50 sati, na području Maksimira, raskrižje Maksimirske ceste i Mandlove ulice, uhitili četvoricu muškaraca.

Kako ističu, sumnja da se su počinili kaznena djela teških krađa provaljivanjem u domove. Pod nadzorom su policije i u tijeku je kriminalističko istraživanje. Više informacija policija će objaviti ujutro.

Tomislav Miletic/PIXSELL

Mediji pišu da je u Dubravi na cesti i više razbijenih automobila te da su na terenu policajci. “Ljudi su u fantomkama šetali, naoružani, neki su ležali na livadi, sve je puno policije”, ispričali su za 24 sata.

Tomislav Miletic/PIXSELL

Jedan pokušao pobjeći

Policija je pokušala blokirati jednog bjegunca, ali on je ipak pokušao pobjeći. Međutim, nije imao gdje i uslijedio je lančani sudar, piše Jutarnji list.

Tomislav Miletic/PIXSELL

“Bilo je strašno, kao u nekom akcijskom filmu. U jednom trenutku čuo sam i pucnjeve. Sve je bilo blokirano, 20 minuta nisu na pustili da prođemo”, rekao je čitatelj Jutarnjeg.

Tomislav Miletic/PIXSELL