Filmska policijska akcija u Međimurju. Diler iskočio iz auta i počeo bježati pješice, usput je bacao pakete pune droge

Paketi su testirani, sadrže marihuanu i ecstasty

FOTO: PU Međimurska

Policija je u subotu između Čakovca i Štefanca uhitila mladića s područja Zagreba zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Njegovom uhićenju prethodile su zanimljive scene.

Policija je oko 15:10 na državnoj cesti D3 uočila automobil u kojemu bi mogli biti počinitelji kaznenih djela iz domene droga. Kad su automobil pokušali zaustaviti suvozač je iz njega izašao i krenuo u bijeg.

Droga PU Međimurska

Bježao i bacao pakete droge

Dok je bježao bacao je nepoznate predmete, ali su ga ubrzo sustigli policijski službenici te ga uz primjenu sredstava prisile uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Kad su nepoznati predmeti pregledani i testirani, utvrđeno je da se radi o dva paketa s drogom.

U jednom je bilo 1055 grama marihuane, a u drugom 407,8 grama ecstasyja. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 26-godišnjak s područja grada Zagreba, počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te je uz podnošenje kaznene prijave nadležnom držanom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Marihuana PU Međimurska