Foto. U centru Benkovca nastala golema rupa nasred ulice. Građani: 'Sve se urušava, a vlast daje 26.000 eura za jedan stol'

Gradonačelnik Benkovca kazao je kako ne zna zbog čega je došlo do stvaranja rupe

Rupa u Ulici Ante Starčevića u Benkovcu
FOTO: Dino Stanin/PIXSELL

U ulici Ante Starčevića u Benkovcu sinoć se otvorila rupa u zemlji koja je bila puna vode. Fotografija rupe objavljena je na Facebook stranici “Benkovac Vrijeme JE”, a građani su kazali kako se iz nje širi jak smrad.

Benkovac je i službeno "propao"!Ovaj problem će se riješiti odmah ujutro za stolom od 25.000,00 €, a sanacija ovih…

Posted by Benkovac Vrijeme JE on Monday, September 4, 2023

“Nimalo me ne iznenađuje to što se grad urušava. Postoji još jedna zgrada koja je pred urušavanjem i predstavlja opasnost za ljude. Grad je zapušten, ali zato imamo gradsku vlast koja plaća stol za vijećnicu 26.000 eura i dijeli gradska sredstva okolo ‘svojima'”, kazala je jedna mještanka Benkovca za 24 sata.

Rupa u Ulici Ante Starčevića u Benkovcu Dino Stanin/PIXSELL

‘To su zlonamjerne gluposti’

Gradonačelnik Tomislav Bulić jučer je kazao kako ne zna zbog čega je rupa nastala. “Pitali su i mene da li je moguće da je plin, ali koliko je meni poznato tamo nema plina. Nezahvalno je pretpostavljati”, tvrdi Bulić za 24 sata.

Dino Stanin/PIXSELL

Na optužbe da je grad u “derutnom” stanju, kazao je kako se radi “o zlonamjernim glupostima”. “Ulicu bi trebalo rekonstruirat cijelu, ali zgrade su kvalitetno građene kad su građene, a obnovljene su prije oko 15 godina za vrijeme mog prethodnika, dio koji se urušio je ukrasno cvijeće i trava”, kazao je.

Dino Stanin/PIXSELL
Dino Stanin/PIXSELL
Dino Stanin/PIXSELL