Foto. Video. Mercedes se kod Đurđevca zabio u kuću, ozlijeđene su dvije osobe

Ozlijeđeni nisu životno ugroženi

FOTO: Dinko Borozan/ePodravina

Na đurđevačkom području dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Da stvar bude čudnija, to je druga prometna te vrste ovoga tjedna. Kako javlja ePodravina, Mercedes se zabio u kuću koja se nalazi uz glavnu cestu u mjestu Hampovica.

Na mjestu nesreće su policija, hitna i vatrogasci. Neslužbeno se doznaje kako su hitne službe iz auta morali izvlačiti muškarca i ženu, ali iz policije kažu kako nisu životno ugroženi.

Dinko Borozan/ePodravina

Slična prometna prije par dana

Također, neslužbeno se doznaje da je iza volana bio mladić. Udario je u most i kuću, a na kraju ga je zaustavio rasvjetni stup. Na kući je poprilična nastala šteta – popucali su zidovi i razbijen je prozor.

Teška prometna nesreća u HampoviciViše na: https://epodravina.hr/foto-video-upravo-mercedes-se-zabio-u-kucu-ljude-vatrogasci-izvlacili-iz-smrskanog-automobila/

Posted by Epodravina.hr on Sunday, February 11, 2024

Više informacija o šteti i stanju unesrećenih bit će poznato nakon policijskog očevida. Podsjetimo, u mjestu Mirkovci kraj Vinkovaca se ove srijede u ranim jutarnjim satima dogodila teška prometna nesreća tijekom koje su ozlijeđene dvije osobe.

I tamo se vozač kamionom zabio u kuću. Ozlijeđen je on, ali i jedna od osoba koja je u trenutku nesreće spavala u kući.