Mercedesom se u kuću zabio dečko bez vozačke, njega i curu izvlačili iz smrskanog auta

Vozač i 21-godišnja putnica su lakše ozlijeđeni

FOTO: Dinko Borozan / ePodravina

Prilikom udara osobnog automobila u zid kuće i betonski stup javne rasvjete, u nedjelju u Hampovici dvije su osobe ozlijeđene, a kako je izvijestila koprivničko-križevačka policija vozilom je upravljao mladić bez položenog vozačkog ispita.

Nesreća se dogodila oko 13 sati u Ulici Šimuna Pandura. Dvadesetšestogodišnjak je upravljao, prije položenog vozačkog ispita, osobnim automobilom bjelovarske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sleti van kolnika, udario u betonski prilazni most, ogradu, zid kuće i betonski stup javne rasvjete, navodi se u priopćenju.

Na mjestu nesreće su policija, hitna i vatrogasci, a portal e-Podravina neslužbeno doznaje da su mušku i žensku osobu morali izvlačiti iz vozila. Kako su saznali novinari koprivničkog portala, mladić je udario u most, kuću i na kraju ga je zaustavila bandera. I kuća je pretrpjela štetu, od siline udara popucali su zidovi i razbijen je prozor.

Foto: Dinko Borozan / ePodravina Dinko Borozan / ePodravina

U bolnici ga testiraju na alkohol

“Bil sam u drugoj sobi i samo je puklo i zaprašilo se strašno. Došao sam tu i vidio sam da su zidovi popucali”, rekao je stanar kuće u koju se zabio automobil.

Vozač i 21-godišnja putnica su lakše ozlijeđeni. U Općoj bolnici Koprivnica vozaču je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Foto: Dinko Borozan / ePodravina Dinko Borozan / ePodravina