Gospođa koja je 347 puta zvala bolnicu konačno dobila odgovor: 'Rekli su da pošaljem mail'

Bolnica joj je obećala da će riješiti njezin slučaj

27.03.2023., Zagreb- Hodnici u KB Sveti Duh. Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL
FOTO: Sandra Simunovic/PIXSELL/Ilustrativna fotografija

Nakon što je objavljena priča jedne žene iz Dalmacije koja je u dva dana zagrebački Sveti Duh nazvala stotine puta kako bi se naručila na operaciju, te pritom nije uspjela nikog dobiti na telefon, nakon još jednog jučerašnjeg poziva konačno joj se javila djelatnica bolnice.

“Javio mi se ugodan ženski glas i moram istaknuti da je djelatnica bolnice bila vrlo ljubazna i vrlo profesionalna. Rekla sam toj ženi da bih se htjela naručiti na pregled kod liječnika koji obavlja operativni zahvat koji je meni potreban.

Međutim, sugovornica mi je rekla da im moram uputiti mail jer se ne mogu naručiti preko telefona. Odgovorila sam joj da sam mail uputila prije više od deset dana i da mi nitko na njega nije odgovorio, već da sam dobila samo generiranu poruku”, ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

‘Obećali su riješiti slučaj’

Kaže kako je djelatnica bolnice u tom trenutku otvorila njen mail i kazala da joj je obiteljski liječnik dao krivu uputnicu, te da ju treba promijeniti i ponovno je uputiti mailom na Sveti Duh.

“Na kraju mi je rekla, obećala, da će mi, čim dobije moj novi mail, odnosno novu ispravnu uputnicu, riješiti moj slučaj i naručiti me na pregled”, ispričala je Dalmatinka.

Novinar Slobodne Dalmacije pitao je gospođu je li dobila obrazloženje zašto joj nitko iz Svetog Duha do jučerašnjeg dana nije odgovorio na mail, a ona je kazala kako joj je djelatnica bolnice objasnila da nitko nije otvarao poštu jer su bili na godišnjim odmorima, te da je u službi radila samo jedna osoba.