Mama curice koja je pala kad joj je doktor istrgnuo stolicu: 'Nisu mi se ispričali, danas sam sve prijavila policiji'

Ministar Beroš kazao joj je da je zatražio očitovanje KBC-a Zagreb

FOTO: Screenshot RTL

Majka dvogodišnje slijepe djevojčice kojoj je, kako je ispričala, liječnik u KBC Zagreb istrgnuo stolac iz ruke nakon čega je pala i udarila glavom u stolicu, danas je prijavila slučaj policiji.

“Sad očekujemo rasplet situacije. Iz bolnice me nitko nije kontaktirao kako bi se ispričao, jedino sam dobila mail od ministra Beroša u kojemu su mi potvrdili da su zatražili očitovanje KBC-a Zagreb kao i imenovanog liječnika”, ispričala je za 24 sata.

Ranije je kazala da je djevojčica nakon tog događaja povraćala, a u otpusnom pismu bolnice stoji da je dijete samo palo pri igranju i zadobilo udarac.

Operirala glaukom

Za 24 sata je pojasnila da je njezina kćer slijepa na jedno oko te da je prije tjedan dana operirala glaukom kako ne bi izgubila vid i na drugom oku. “Nakon što je povratila tražila sam da je pregledaju jer je ipak glava u pitanju.

Neuropedijatar ju je pregledao u igraonici i, budući da je samo jednom povratila, rekao da nema potrebe da ju dodatno zrače, ipak je malo dijete u pitanju i da se, prema njegovu mišljenju, nije ozlijedila. Poslije više nije imala nikakvih simptoma”, kazala je majka.