Hamed Bangoura tvrdi da je sinoć skoro zgazio Plenkovića na Britancu: 'Da žena nije viknula, vjerojatno bih se zabio u njega'

Do incidenta je, kaže, došlo oko 21.30

23.2.2024.., Rijeka - Predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenkovic nazocio je 34. obljetnici osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Rijeci. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL

Bivši voditelj i TV urednik, a danas poduzetnik Hamed Bangoura, poprilično je aktivan na X-u gdje često objavljuje svoje stavove i komentira svakodnevicu. Na toj društvenoj mreži sinoć je podijelio objavu u kojoj navodi da je umalo pregazio tehničkog premijera Andreja Plenkovića.

Sve se, kako je naveo u objavi na društvenoj mreži, zbilo na zagrebačkom Britanskom trgu, a situacija je po svemu sudeći mogla biti ozbiljna da ga supruga, kako tvrdi Bangoura, nije upozorila da će naletjeti na premijera.

‘Da žena nije viknula…’

“Znam da nećete vjerovati, ali sad sam oko 21.30 na Britanskom trgu skoro zgazio premijera i njegovo osiguranje. Da žena nije viknula, pazi Plenković, vjerojatno bih se zabio u njega vozeći u rikverc. Čovjek je baš išao prema autu. Tek tada sam skužio koliko murije je bilo tamo”, napisao je Bangoura na X-u.