HDZ se ruga Možemo! nakon što su im preoteli jednu četvrt: 'Ovo je početak kraja vašeg eksperimenta u Zagrebu'

HDZ-ovci su se u povećoj objavi osvrnuli na preuzimanje Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb - zapad

FOTO: HDZ/Facebook

Nakon što je ovoga ponedjeljka stranka Možemo! izgubila kontrolu nad Vijećem Gradske četvrti Novi Zagreb – zapad, novozagrebački HDZ na društvenim mrežama narugao se zelenoj opciji na vlasti.

“Možemosi, ovo je početak kraja vašeg eksperimenta u Zagrebu!”, poručuju HDZ-ovci, nakon što se Zdenko Gržin, vijećnik izabran s liste prevođene strankom Možemo!, priklonio HDZ-u i stranci pokojnoga gradonačelnika Milana Bandića, zbog čega je s mjesta predsjednika Vijeća smijenjen Tomislav Vukoja iz Možemo!, a za novog čelnika Vijeća izabran je HDZ-ov Dražen Hrkač.

‘Nered i raspad sustava’

“To svjedoči, moramo priznati, i o općem neredu i raspadu sustava u platformi NE Možemo. Kako na gradskoj razini, tako i na terenu, po četvrtima i mjesnim odborima.

Razumijemo njihovu nervozu i zabrinutost zbog gubitka NZZ-a, ali bi se prije svega oni sami morali zapitati zašto je sve više Zagrepčana ne samo razočarano, nego i ogorčeno nedoraslošću i nesposobnošću njihove gradske vlasti”, poručuju iz HDZ-a.

‘SDP se distancirao od njih’

Ističu i kako bi se stranka predvođena aktualnim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem mogla zapitati “zašto se čak i posrnuli SDP ima potrebu distancirati od njihovih diletantskih, a opasnih zamisli o ‘od-rastu’ i od planske proizvodnje prometnog kaosa u našem gradu”.

“S obzirom na njihovu disfunkcionalnost, očajnu vladavinu i iznevjerena obećanja, nije teško zaključiti da će se možemosi nastaviti raspadati i po drugim zagrebačkim kvartovima”, poručuju iz HDZ-a Novi Zagreb – zapad.

Poruka možemosima – ovo je početak kraja vašeg eksperimenta u Grad Zagreb!Činjenice da je naš Dražen Hrkač novi…

Posted by HDZ Novi Zagreb – zapad on Tuesday, October 3, 2023