Izlaze mučni detalji o ubojstvu na Črnomercu. Izbodeni čovjek zavukao se u straćaru, umirao je danima

Nakon incidenta, 38-godišnjak je otišao do derutne kućice u kojoj je umirao danima

FOTO: Pixsell / Ilustrativna fotografija

Zagrebačka policija jučer je objavila nove detalje o tijelu 38-godišnjaka koje su u petak pronašli u napuštenoj ruševnoj kućici na području zagrebačkog Črnomerca, točnije Trgu Francuske Republike, te istaknula kako se sumnja da ga je prije dvadesetak dana u Jagićevoj ulici nožem izbo 65-godišnji muškarac.

Kako piše Jutarnji list, policija je pronašla tijelo Slavonca Dražena G. kojeg je ubio sada već uhićeni Drago S. Točan datum ubadanja nožem i dalje je nepoznanica za istražitelje, no žena koja je boravila u trošnoj kućici s Draženom ispričala je da se 38-godišnjak krajem siječnja ili početkom veljače pojavio sav krvav.

“Ubo me Dragec, napao me iz čista mira dok sam kod njega sjedio u fotelji. Pili smo alkohol i nekoliko puta me ubo”, ispričao je ženi. Razlog za ubadanje navodno je bila svađa zbog ranije narušenih odnosa.

Umirao danima

Nakon sukoba, Dražen je napustio stan 65-godišnjeg Drage u Jagićevoj ulici te je otišao u obližnju derutnu kućicu u kojoj je, po svemu sudeći, danima umirao od sedam ubodnih rana u prsima koje je zadobio prije tri tjedna.

Jutarnji list doznaje da je 38-godišnji Slavonac u derutnom prostoru živio duže vrijeme. Jedna stanarka koja živi u blizini, listu je ispričala da Dražen nije imao obitelji te da su kod njega znali viđati žensku osobu koja ga je pronašla ozlijeđenog i pozvala policiju.

Drugi stanar je pak kazao da je ostao u šoku nakon što je vidio vijest da je riječ o ubojstvu. “Živio je u neredu, hladnoća mu je prodirala sa svih strana u toj straćari koju si je štitio kartonima i vrećama. O njemu zapravo ne znamo ništa osim što znamo da je tu “, ispričao je.