Izluđeni poduzetnik razbacao kutije pizza po poslovnici A1: 'Zbog njih ne mogu raditi, a ni dana ne kasnim s plaćanjem računa'

U poslovnici im je ostavio prazne kutije za pizzu

FOTO: Plus Portal

Slavonskobrodski poduzetnik Ivica Pezer danas je izveo bizarnu protestnu akciju u poslovnici velikog telekomunikacijskog operatera. Pezer je prvo vozilima blokiralo poslovnicu A1 u centru Slavonskog Broda. Potom je po unutrašnjosti poslovnice razbacao prazne kutije za pizzu, tvrdeći da njegov restoran, Onyx, od jutra ne može raditi jer ne funkcioniraju telefoni i internet.

Kako javlja Plus portal, sam Pezer je pozvao policiju i objasnio policajcima zašto je blokirao poslovnicu. „To traje od rujna. Malo-malo nema ni interneta ni telefona u poslovnom subjektu čiji rad o tome ovisi. Nikad dana nisam kasnio s plaćanjem računa A1“, kazao je bijesni poduzetnik.

‘Tko će uplatiti plaće?’

„O meni ovisi više od dvadeset obitelji. Plaće su uvijek primali na vrijeme. Tko će nadoknaditi gubitak koji nam A1 neprestano stvara? Tko će uplatiti plaće?“, pitao je izluđeni Pezer.

Zanimljivo, prolaznici i korisnici koji su dolazili u poslovnicu A1 pružali su podršku poduzetniku, tvrdeći da i oni imaju problema s pružateljem telekomunikacijskih usluga.

Video: Plus Portal