Jeziva tragedija u Engleskoj. Izbodene dvije djevojčice i žena, pokraj njih pronađeno i tijelo muškarca

Muškarac je sat vremena prije tražio pomoć zbog svog mentalnog zdravlja

FOTO: AFP

Englesku javnost šokirala je vijest o smrti dviju djevojčica i žene u obiteljskoj kući u Costesseyju, u blizini Norwicha. Policija događaj tretira kao ubojstvo nakon što je otkriveno da su svi umrli od uboda nožem u vrat.

Tijela 12-godišnje Jasmin Kuczynske, osmogodišnje Natashe Kuczynske i 36-godišnje Kantiche Sukpengpanao, inače tete djevojčica, policajci su pronašli na imanju 19. siječnja.

Tijelo 45-godišnjeg oca djevojčica Bartlomieja Kuczynskog pronađeno je uz njihova tijela. Njegovu smrt policija ne tretira kao sumnjivu i policija ne traži mogućeg počinitelja ubojstava, navodi se u priopćenju.

Obdukcija potvrdila smrt od uboda nožem

Odbukcijom tijela potvrđeno je da su svi umrli od uboda nožem u vrat, s tim da se kod muškarca radilo o samo jednom ubodu.

“Razumijemo koliko je ovaj incident nevjerojatno šokantan za sve uključene i za širu zajednicu. Naše su misli s obitelji onih koji su pronađeni na imanju”, rekao je glavni inspektor Chris Burgess.

“Željeli bismo zahvaliti svima na njihovoj pomoći. Nastavit ćemo s ophodnjama u tom području”, najavio je.

Zvao policiju i tražio pomoć sat vremena ranije

U policiji je u tijeku inspekcijski nadzor nakon što nije reagirano na poziv koji je muškarac u 6 sati ujutro uputio s adrese na kojoj su pronađena tijela, piše SkyNews.

Tijekom razgovora je izrazio zabrinutost za svoje psihično stanje. “Rekao je da je zbunjen, ali ga je policija uputila da potraži liječničku pomoć”, rekla je Charmaine Arbouin iz policije.

Policija Norfolka će istražiti i ispitati jesu li policajci koji su kontaktirali s muškarcem to učinili “u skladu s politikom, obukom i procedurama policije”. Dojavu o pronađenim tijelima, policija je dobila sat i petnaest minuta kasnije.