U kući pronašli tijela muškarca, žene i dvije djevojčice. Policija ignorirala poziv upomoć, sat vremena kasnije našli ih mrtve

Britanski inspektori zasad nikoga ne dovode u vezu sa smrću četvero ljudi

A member of the military accompanies an ambulance worker in an ambulance responding with blue lights in Leeds, northern England on January 11, 2023. The UK government on January 10, 2023 introduced proposals to make "minimum safety levels" compulsory during strikes, prompting angry unions to accuse ministers of "criminalising" industrial action and threaten legal challenges. Ambulance workers in England and Wales walked out again today while nurses will follow suit again next week. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
FOTO: AFP

Četiri osobe pronađene su mrtve u petak u obiteljskoj kući u blizini engleskog grada Norwicha. Istragom je utvrđeno kako se radilo o obitelji. Ubijene su dvije djevojčice te muškarac i žena za koje policija kaže da su izbodeni u vrat, piše Sky News.

Policajci su pronašli tijela 45-godišnjeg Bartlomieja Kuczynskog i dviju djevojčica, za koje se smatra da su njegove dvije kćeri. Uz njih je bilo i tijelo 36-godišnje žene koja je također bila dio iste obitelji, no navodno nije živjela na istoj adresi s ostalo troje članova obitelji.

Muškarac i žena umrli su od ubodnih rana u vrat. On je pronađen sa samo jednom ranom, a žena je zadobila dva uboda. Obdukcija djece obavit će se u srijedu.

Policija ignorirala poziv upomoć

Inspektori kažu da zasad nikoga ne dovode u vezu sa smrću četvero ljudi. “Ta će informacija sada sigurno povećati šok koji osjećaju članovi lokalne zajednice i zato smo od samog početka odlučni provesti detaljne i metodične istrage kako bismo bili sigurni da u potpunosti razumijemo kako se ovo dogodilo”, rekao je inspektor Chris Burgess.

Da slučaj bude još kompliciraniji, s mjesta događaja policiji je oko 6 ujutro stigao poziv u pomoć, no oni su ga ignorirali. Tek sat vremena kasnije policija je otišla na mjesto događaja nakon što ih je nazvao jedan od susjeda koji je rekao da misli da se u kući nešto dogodilo.