Još uvijek niste dobili račun za grijanje? HEP Toplinarstvo objasnilo zašto uplatnice kasne

Ne, ne radi se o propustu Hrvatske pošte, niti je lokalni poštar zametnuo vašu uplatnicu

14.10.2014., Slavonski Brod - Sluzbeno zapocinje sezona grijanja u gradskim kotlovnicama. U Brodplinu kazu da prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski rezim rada u svim toplinskim postanicama obavljati ce se 16. i 17. listopada , tako da ce do kraja tjedna grijanje biti ukljuceno svim krajnjim kupcima toplinske energije u Salvonskom Brodu. rPhoto: Ivica Galovic/PIXSELL
FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL

Tisuće krajnjih kupaca kojima HEP Toplinarstvo isporučuje toplinsku energiju još uvijek nisu dobili račune za mjesec listopad.

Ne brinite, nije lokalni poštar zametnuo vašu uplatnicu, već računi kasne, kako je priopćilo HEP Toplinarstvo, zbog potrebe usklađenja računa s Uredbom o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije

“Računi za toplinsku energiju za obračunsko razdoblje 10./2023. bit će ispostavljeni nešto kasnije u odnosu na prethodna obračunska razdoblja, zbog potrebe usklađenja računa s Uredbom o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije.

Pomiče se i datum dospijeća

Temeljem predmetne Uredbe Vlada Republike Hrvatske omogućila je da krajnja cijena isporučene toplinske energije do obračunskog razdoblja 3./2024. ostane nepromijenjena u odnosu na krajnju cijenu važeću na dan donošenja Uredbe”, objavili su iz tvrtke.

Dodali su i kako će u skladu s kasnijim datumom izdavanja računa biti pomaknut i datum dospijeća računa.

“Zahvaljujemo našim krajnjim kupcima na razumijevanju”, poručili su iz HEP Toplinarstva.