Mladi bračni par usmrtio svoja dva sinčića pa skočio s nebodera. 'Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju'

Dvostruko ubojstvo i samoubojstvo potreslo je Srbiju

14.09.2012., Novi Sad, Srbija - Svi osumnjiceni za ubojstvo Meksikanke na splitskom Marjanu pusteni su na slobodu. r"nPhoto: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL/Arhiva

Srbiju je u subotu potresla obiteljska tragedija u Novom Sadu u kojoj su život izgubile četiri osobe. Kako javljaju tamošnji mediji, mladi bračni par koji je s jednog novosadskog nebodera u petak navečer skočio u smrt prije toga je u kući u kojoj su živjeli usmrtio svoje dvoje djece.

Kako je za portal Nova.rs potvrdio glasnogovornik novosadske policije, beživotna tijela dvojice dječačića, u dobi od jedne i tri godine, pronađena su tijekom subote na adresi na kojoj je obitelj bila prijavljena, na području Petrovaradina.

‘Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju’

“Na poziv policije intervenirala je hitna liječnička ekipa koja je konstatirala smrt dva muška djeteta”, izjavio je glasnogovornik novosadske Hitne pomoći dr. Zoran Krulj. Drugi detalji o okolnostima u kojima su dječaci izgubili živote nisu objavljeni s obzirom da je očevid u tijeku, javlja Blic.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić oglasio se kratkim zapisom na svome Instagramu. “Kao čovjek, zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu jučer ugašena četiri mlada života od kojih su dva dječja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje riječi koje bi u ovom trenutku bile adekvatne. Izražavam sućut obitelji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale obitelji u nadi da nam se ovakvo nešto nikada neće ponoviti. Apeliram na nadležne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi s ovim događajem”, napisao je.