Monstrum iz Bjelovara motikom brutalno ubio susjedovog mezimca Tika: 'Pogledao me u oči i doviknuo: eto ti sada tvog psa'

Policija je morala izaći na teren

FOTO: Klikni.hr

Bjelovarčaninu Stjepanu Godiniću susjed je hladnokrvno ispred kuće motikom ubio psa, piše Klikni.hr. Incident se dogodio prije nekoliko dana u Ulici Đure Sudete kada je maleni mješanac po imenu Tiko, koji je s obitelji Godinić živio već pet godina, izašao iz dvorišta gdje ga je Stjepanov susjed, kako tvrdi, udario motikom.

“Šokiran sam, uznemiren i tužan. Ne mogu oka sklopiti zbog ovoga što sam doživio. Susjed koji živi kraj mene i kojeg poznajem 40-ak godina mi je ispred kuće mučki motikom ubio psa, moga Tika. Kakav monstrum moraš biti za tako nešto”, rekao je Stjepan.

‘U potpunom sam šoku’

“Taj susjed, inače stariji čovjek, često sa svojim psom šeće po naselju, ali šeće s naoštrenom motikom u ruci. Tiko je izašao iz dvorišta, došao do njega, da bi ga ovaj udario motikom u glavu. Pas je odmah pao u nesvijest, ali ga je ovaj još išao dokrajčiti s nekoliko udaraca u glavu, nakon čega mi je doviknuo: ‘Evo ti sada tvoga psa'”, ispričao je Bjelovarčanin.

Nakon nasilnog incidenta Stjepan je nazvao policiju i veterinarsku službu, koja je navodno ustanovila da je pas preminuo od udaraca u glavu. “Strašno nešto, nemam riječi i potpuno sam u šoku da mi se tako nešto može dogoditi ispred kuće”, rekao je vlasnik psa, koji za svojega susjeda kaže da je “monstrum”.

“Htio sam da Tiko bude pokopan u svojem dvorištu, ali policija ga je uzela zbog dokaza, a kasnije je pas završio na obdukciji u Križevcima. Upravo sam danas dobio nalaze, gdje piše da je umro od snažnog udarca tupim predmetom u glavu. Vidjet ćemo koje će dalje procedure biti”, rekao je Stjepan.