Muškarca u Americi napao roj pčela na trijemu njegove kuće. Nije mu bilo spasa

Premještao je vreću sa zemljom za cvijeće i uznemirio ih

NO SALES TO SUN, DAILY MAIL, PEOPLE, RADAR. Kentucky BBQ got underway today at Belcourt Castle where Jennifer Lawrence Wedding is happening today. Security were spotted putting up baked out curtains to block media and fans from peeking onto the property. An ambulance was called to the castle today where allegedly a worker had suffered a seizure. Medics rushed in around 3pm but came back out to truck with nobody on their stretcher. They left and wedding prep is finishing up for 5pm wedding today.
19 Oct 2019,Image: 508906352, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, United States, Model Release: no, Pictured: Kentucky BBQ got underway today at Belcourt Castle where Jennifer Lawrence Wedding is happening today

Muškarac u dobi od 59 godina preminuo je nakon što ga je izbo roj pčela na trijemu njegove obiteljske kuće. Incident se dogodio u okrugu Harlan, u državi Kentucky u utorak.

Neposredno prije napada pčela, muškarac je staru vreću sa zemljom za cvijeće premještao na drugo mjesto. To je uznemirio roj pčela koji se ranije smjestio u vreći, navodi se u priopćenju ureda mrtvozornika.

Nije mu bilo spasa

“Oživljavanje je započela obitelj, a nastavili su liječnici iz tima hitne pomoći sve dok je bilo nade da bi ga mogli vratiti u život”, navode lokalne vlasti. Zamjenik mrtvozornika John W. Jones na hitnom odjelu bolnice je proglasio smrt 59-godišnjaka.

“Istraga o tome što se dogodilo bit će nastavljena”, rekao je. Identitet muškarca nije objavljen jer o njegovoj smrti još nije obaviještena cijela obitelj, piše ABC News.