Nakon Brazila, tragedija i u Australiji. Tinejdžerica poginula putujući na koncert Taylor Swift

Mlađa sestra (10) je kritično

LOS ANGELES, CALIFORNIA - FEBRUARY 05: Taylor Swift attends the 65th GRAMMY Awards on February 05, 2023 in Los Angeles, California.   Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy/AFP (Photo by Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
FOTO: Getty Images via AFP

Šesnaestogodišnja obožavateljica Taylor Swift poginula je u prometnoj nesreći dok je s majkom i sestrom išla na njezin koncert u Melbourneu. Mieka Pokarier je bila u automobilu koji je vozila njena majka kada su sudjelovale u sudaru s kamionom s prikolicom.

Šesnaestogodišnjakinja je bila na suvozačkom mjestu i preminula je na mjestu događaja. U nesreći je teško ozlijeđena i njezina desetogodišnja sestra koja je bila na stražnjem sjedalu. U lokalnoj je bolnici u kritičnom stanju, dok je njihova majka zadobila manje ozljede, javlja CNN.

Turneja u Australiji

Do ove tragedije dolazi nedugo nakon što je u studenom jedna obožavateljica preminula na koncertu u Rio de Janeiru. Koncert je održan za vrijeme rekordnog toplinskog vala u Brazilu, a Benevides Machado koja je imala 23 godine je kolabirala na stadionu te preminula u bolnici.

Swift je kasnije napisala da je smrt obožavatelja zadnje što bi joj ikad palo na pamet dok je razmišljala o turneji u Brazilu. U Australiji, gdje je poginula Mieka, pokrenuta je GoFund me kampanja za pomoć njezinoj obitelji.