Nakon navodne zabrane koncerta Aleksandre Prijović u Zadru, javio nam se HDZ-ov gradonačelnik: 'Osobno, nisam ljubitelj te glazbe'

Kaže da je on protiv zabrana

18.01.2024., Zadar - Tematski kolegij gradonacelnika na temu Provedbe Odluke o financiranju nuznih rashoda i izdataka za prvo tromjesecje 2024. godine i projekcija proracunskih obveza u 2024. godini Photo: Sime Zelic/PIXSELL
FOTO: Sime Zelic/PIXSELL

Portal Index jučer je objavio kako gradonačelnik Zadra Branko Dukić navodno nije dozvolio da se u tom gradu održi koncert Aleksandre Prijović. Koncert se, prema njima, trebao održati u dvorani “Krešimir Ćosić” u svibnju ove godine, no s obzirom na odbijenicu iz Grada nije zakazan ni najavljen.

Telegram je jučer poslao upit gradonačelniku oko ovih navoda, a njegov odgovor stigao je danas. „Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi”, počinje Dukić.

Kaže da je on protiv zabrana

„Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga“, kazao je.

Dodao je da športski centar Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se njemu osobno ne sviđaju. “Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome“, zaključio je.