Zadarski gradonačelnik nije dao dozvolu za održavanje koncerta Aleksandre Prijović?

Navodno u gradskoj dvorani nema slobodnih termina

01.12..2023., Zagreb -  Koncert Aleksandre Prijovic od istoka do zapada. Photo: Igor Soban/PIXSELL
FOTO: Igor Soban/PIXSELL

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić navodno nije dozvolio da se u tom gradu održi koncert Aleksandre Prijović, piše Index. Koncert se trebao, kako navode, održati u dvorani “Krešimir Ćosić” u svibnju ove godine, no s obzirom na odbijenicu iz Grada nije zakazan ni najavljen.

Indexov izvor iz Zadra tvrdi da je Dukić odbio organizatore s opravdanjem da u dvorani nema slobodnih termina. Na upite Indexa nisu odgovorili ni gradonačelnik ni uprava dvorane.

O koncertu Prijović u Zadru se počelo govoriti krajem 2023. nakon što je napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list pisao je da postoji interes da se koncert održi i u Zadru u 2024. godini. U međuvremenu, organizirani su koncerti u Osijeku.

Zasad najavljena tri koncerta

Na stranicama Sportskog centra Višnjik zasad stoji da će se od ožujka do svibnja ove godine održati koncerti Severine, Rozge i skupine Lord of the Dance.

Index također neslužbeno doznaje i da se gradonačelnik nakon medijskih upita počeo premišljati. Tvrde da bi se koncert ipak mogao održati, ali potvrde o tome još uvijek nema. Telegram je Gradu Zadru poslao upit o ovoj temi, a odgovor ćemo objaviti kada ga dobijemo.