Nakon zločina koji je sablaznio regiju, novi femicid u Gradačcu: muž ubio ženu sjekirom pa presudio i sebi, tijelo majke pronašla kći

Lokalni mediji su ubojicu identificirali kao Refika Mujedinovića

11.08.2023., Gradacac, Bosna i Hercegovina - Nermin Sulejmanovic vatrenim oruzjem ubio je troje ljudi, a ubojstvo je prenosio uzivo na instagramu. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL

Novi slučaj femicida dogodio se u Bosni i Hercegovini gdje je na području Gradačca muškarac ubio ženu a potom je počinio samoubojstvo, potvrdila je lokalna policija.

Dojavu o ovoj tragediji dobili su u srijedu navečer, a policijske ophodnje koje su poslane kako bi intervenirale u obiteljskoj su kući u naselju zatekli beživotno tijelo žene (63).

Tijelo pronašla kćerka

Utvrđeno je kako je ona ubijena sjekirom kao i to da je ubojstvo počinio njen suprug koji je pobjegao s mjesta zločina u obližnji Srebrenik i tamo počinio samoubojstvo i to vješanjem.

Lokalni mediji su ubojicu odnosno samoubojicu identificirali kao Refika Mujedinovića. Otkrili su i ime žrtve, kako saznaje portal Avaza, ubijena je Halida Mujedinović.

Uprava policije MUP-a Tuzlanskog kantona potvrdila je da je beživotno tijelo majke pronašla kćer koja je sve i prijavila policiji, javlja Avaz. U tijeku je istraga koja treba utvrditi okolnosti i motive zločina.

Ubojstvo Nizame

Podsjećamo, upravo je u Gradačcu u kolovozu prošle godine ljubomorni bivši partner ubio Nizamu Hećimović, a čin njezina zlostavljanja i smaknuća uživo je prenosio na društvenim mrežama.

Ubojica Nermin Sulejmanović također je nakon toga počinio samoubojstvo nakon što je ubio još dvojicu slučajnih prolaznika.