Od danas umjesto Telegrama čitajte Hrvatski brzojav, domoljubni i kroatizirani portal po mjeri DP-a

Domovinski pokret traži kroatizaciju javnog prostora i zaustavljanje antihrvatskih medija

U programu Domovinskog pokreta, desničarske stranke koja gotovo sigurno ulazi u novu vladajuću većinu s HDZ-om, mediji su dobili posebno mjesto, s nizom konkretnih prijedloga stranačkih stručnjaka.

Domovinski pokret zagovara zaustavljanje “antihrvatskih medija”, traži da u udarnim terminima emitiraju domoljubne sadržaje koji promoviraju vojsku, te želi da svi mediji uvedu “tradicionalni kršćanski svjetonazor”.

Medije optužuju za veleizdaju

Dalje, traži se “osnivanje vladinog povjerenstva koje će izvršiti analizu, a onda predložiti mjere kroatizacije programa državne televizije, kao i radija, i svih njihovih programa”.

Neovisni mediji, pišu, ustvari su paravan za širenje jugoslavenstva u javnom prostoru, pa se namjerno piše o sportu, estradi i kinematografiji iz susjednih zemalja. To ocjenjuju pogubnim za hrvatski narod, zbog čega neovisne medije krive za demografsku katastrofu.

U poglavlju o nacionalnoj sigurnosti, medije izravno optužuju za veleizdaju, odnosno provođenje tajnih obavještajnih operacija s ciljem rušenja Hrvatske. Također pišu da su mediji pod kontrolom osoba ili subjekata srpskog podrijetla.

Nova domoljubna opcija za čitatelje

Telegram je stoga odlučio omogućiti svim čitateljima da svoj omiljeni portal čitaju u novom, domoljubnom ruhu.

Kako bismo se pravovremeno uskladili sa zahtjevima kroatizacije i kristijanizacije svih medija u Hrvatskoj, što u svom programu traži nova vladajuća stranka, uveli smo domoljubni skin za Telegram, odnosno Hrvatski brzojav.

Ovaj važan korak domoljubne preobrazbe dostupan je svim korisnicima pod postavkama izgleda u lijevom meniju stranice, odmah uz navigaciju:

O daljnjim mjerama kroatizacije portala pravovremeno ćemo obavijestiti javnost.