Pernar i šačica srednjoškolaca pokušali upasti na Tomaševićevu presicu, zaustavili ih redari. 'Njega je strah'

Okupila se tu još nekolicina Pernarovih istomišljenika

FOTO: Facebook Ivan Pernar

Kao i prošloga tjedna, zaštitari Ivanu Pernaru nisu dopustili ulazak na konferenciju za medije zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića. Pernar je prije toga, podsjetimo, više puta upadao Tomaševiću na presice, infiltrirajući se među novinare.

Ovoga puta pokušao je, noseći majicu s motivom prekriženog Tomaševića, ući u Zagrebački velesajam gdje se danas otvaraju sajmovi Ambienta, ArhiBau.hr, Hotel&Gastroteh, Zagreb Design Week i Art Zagreb. Prije obilaska izlagača, Tomašević je ondje držao redovnu konferenciju za medije.

‘Tomaševića je strah’

“Senfovi zaštitari opet ne daju ulaz”, poručio je Pernar u videu na Facebooku. “Mene nije strah doći među ljude, ali Tomaševića je strah”, poručio je Pernar u videu, stojeći pred ogradom oko Velesajma, nakon što se pozdravio s nekoliko mladića koji izgledaju maloljetno.

Okupila se tu još nekolicina Pernarovih istomišljenika. “Ovo vam je bitno da vidite koliko vlada strah u tom čovjeku da on građane ne pušta blizu. Ako se ovoliko boji građana, kako misli vladati Zagrebom? Nikako”, dodao je Pernar u videu.

Neki od okupljenih nosili su transparente s natpisima: “Ostavka”, “Očito da ne možeš”, “Nisi niti za hot dog”.

Posted by Ivan Pernar on Tuesday, September 26, 2023