Video. Pernaru zabranili ulazak na Tomaševićevu presicu. On upomoć pozvao policiju

Pernarova nova zanimacija je gradska vlast u Zagrebu

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević otvorio je u Domu zdravlja Zagreb – Istok savjetovalište za demenciju, prilikom čega je održao i redovnu konferenciju za medije. Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar i ovoga je puta namjeravao upasti mu na presicu, ali nije mu uspjelo.

U tom naumu spriječili su ga zaštitari. “Dragi ljudi, Senf je instalirao nekakvog redara tu koji kaže da se ne može ući u Dom zdravlja, iz meni nepoznatog razloga. Ljudi koji su na listi, oni mogu. Ovo vam je sloboda medija”, poručio je Pernar u videu na Facebooku.

Zatim je, tvrdi, pozvao policiju da utvrdi po kojoj osnovi mu redar ne dopušta ulazak u Dom zdravlja.

Senf je instalirao redare u Ivanićgradskoj 38 (Dom zdravlja) kako ne bi mogao doći na njegovu konferenciju za medije u 11 sati.

Posted by Ivan Pernar on Tuesday, September 19, 2023

Pernarova nova zanimacija

Kako je kasnije Pernar objavio, na lokaciju je stigla policija i uzela izjavu Tomaševićevog zaštitara.

Inače, u pozivu za konferenciju za medije gradonačelnika Tomaševića navedeno ja kako je za nju potrebna akreditacija. Pernar je nepozvan došao na posljednjih nekoliko Tomaševićavić presica, infiltrirajući se među novinare.

Izgleda da mu je, nakon što se mjesecima trudio svjedočiti protiv osmero Hrvata uhićenih u Zambiji, sada u fokusu gradska vlast u Zagrebu. Posljednji put Tomašević je zbog Pernara prekinuo konferenciju za medije koju je držao povodom otvaranja nove pješačke zone u centru Zagreba.

Policija intervjuira Senfovog redara i pitaju ga po kojoj osnovi brani meni ulaz u Dom zdravlja Zagreb Istok.

Posted by Ivan Pernar on Tuesday, September 19, 2023