Pijani policajac izazvao kaos u centru Nove Gradiške: u kafiću se skinuo gol do pasa pa počeo divljati pred gostima

Policajac je zbog remećenja reda i mira morao platiti novčanu kaznu od 300 eura

16.10.2023., Osijek - Nastavak provodjenja osumnjicenih osoba na Prekrsajni sud u Osijeku. Tereti ih se za pocinjenje prekrsaja iz Zakona o sprjecavanju nereda na sportskim natjecanjima tijekom odigravanja nogometne utakmice izmedju reprezentacija Hrvatske i Turske na "Opus Areni" u Osijeku dana 12. listopada 2023.    Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija

Policajac iz Nove Gradiške kažnjen je zbog remećenja javnog reda i mira jer je u centru grada potpuno pijan divljao i uznemiravao zaposlenike i goste kafića, piše 24 sata. Inače, kafić se nalazi odmah ispod prozora ureda gradonačelnika Vinka Grgića.

Policajac je imao 1,91 promila alkohola u krvi i tijekom divljaštva je više puta skidao majicu i bio gol do pasa u nazočnosti više gostiju. Zaposleniku kafića “unio se u lice” te mu je rekao: “Je**m ti sve mrtvo”, doznaje 24sata.

Morao platiti kaznu od 300 eura

Zaposlenik ga je rukama odgurnuo od sebe, pa je policajac pao na pod, a pri tome je i srušio nekoliko stolova s bocama i čašama. Policajac je zbog remećenja reda i mira morao platiti novčanu kaznu od 300 eura.

Osim policajca, u ovom slučaju osuđen je i šef kafića, koji mora platiti novčanu kaznu od 100 eura jer kao odgovorna osoba nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učini bez opasnosti za sebe ili drugoga.

Kaznu od 100 eura mora platiti i konobar jer je okrivljenom policajcu, koji je bio pijan, nastavio točiti alkohol.