Policija uhvatila nasilnike koji su brutalno pretukli mladića u centru Zagreba. Na crno su radili kao redari u jednom klubu

Teško ozlijeđeni mladić prevezen je u Kliničku bolnicu Dubrava

PU zagrebačka
FOTO: PU zagrebačka

Prije mjesec dana, 22. listopada, oko 4:30 ujutro dvojica muškaraca su u centru Zagrebu u Draškovićevoj ulici sudjelovali u tučnjavi prilikom čega su 25-godišnjaku nanijeli i teške tjelesne ozljede.

Budući da policajci nisu uspjeli pronaći nasilnike više od mjesec dana zatražili su prošli tjedan pomoć građana. Objavili su fotografije dvojice nasilnika i zamolili za informacije o njima.

Foto: PU zagrebačka PU zagrebačka

 

Foto: PU zagrebačka PU zagrebačka

Jutros je policija objavila da je pronašla muškarce (31 i 39) koji su u noćnom izlasku prebili 25-godišnjaka, a s njima je u tučnjavi sudjelovao i 33-godišnjak. Policija je otkrila i da su trojica počinitelja neprijavljeno radili kao redari u noćnom klubu u Draškovićevoj ulici i da je jedan od njih, 33-godišnjak, bez ikakvog povoda započeo verbalni, a potom i fizički sukob s 25-godišnjakom tako što ga je prvo udario po glavi.

Ozlijeđeni mladić završio u bolnici

Prijatelj, isto 25-godišnjak, napadnutog mladića pokušao je obraniti, ali ga je u tome spriječio osumnjičeni 39-godišnjak, koji mu je došao s leđa i srušio ga na tlo, a zatim i udario nogom u rame. Zatim je 33-godišnjak nastavio udarati dečka šakom u glavu sve dok nije pao na pod.

Nasilje niti tada nije prestalo već je 39-godišnjak prišao 25-godišnjaku dok je bio podu, primio ga za noge i počeo vući prema izlazu iz kluba, da bi do njih došao 31-godišnjak i snažno ga nogom udario u čeljust.

Teško ozlijeđeni mladić prevezen je u Kliničku bolnicu Dubrava. Nakon dovršene istrage, 31-godišnjak i 39-godišnjak stavljeni su u pritvor, dok se nad 33-godišnjakom još providi istraga.