Policija objavila detalje užasa u Bjelovaru. Vratio se nakon svađe pa ga iz osvete u punom gasu pregazio autom

Prvo su se posvađali i potukli, a onda se ubojica vratio u automobilu

FOTO: Damir Spehar/PIXSELL

Policija je objavila detalje jučerašnjeg ubojstva u Bjelovaru. Izašli su na teren po dojavi da je u Ulici Ivana Gregorića došlo do naleta vozila na pješaka koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Vozač je nakon nesreće pokušao pobjeći, ali je uhvaćen dva kilometra dalje.

Ubrzo se pokazalo, po riječima anonimnog očevica, da se nije radilo o običnoj nesreći, a sada je to potvrdila i policija. Javljaju kako je 45-godišnjak vozilom na nogostupu udario 53-godišnjaka s namjerom usmrćenja.

Prvo su se posvađali

To je napravio kako bi se osvetio zbog ranijeg sukoba. Pritom je 53-godišnjaku nanio osobito teške tjelesne ozljede od kojih je 53-godišnjak na mjestu događaja preminuo.

Policija javlja kako je događaju prethodio međusobni verbalni sukob i fizički napad 53-godišnjaka na 45-godišnjaka. Nakon toga je osumnjičeni napustio mjesto događaja na koje se ubrzo vratio i ubrzavajući vozilom bez kočenja usmrtio 53-godišnjaka.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 45-godišnjakom s bjelovarskog područja. Predan je pritvorskom nadzorniku.