Policija se oglasila o slučaju divljaka u majicama HOS-a koji su kod Vinkovaca napali auto sa studentima iz Srbije

'Postupamo i provjeravamo činjenice u svezi toga događaja', poručuje PU vukovarsko-srijemska

FOTO: screenshot

Iz vukovarsko-srijemske policije izvijestili su u utorak da provode utvrđivanje činjenica u vezi napada na automobil srpskih registracijskih oznaka kod Nuštra nedaleko od Vinkovaca, koji se dogodio u subotu, 18. studenoga, na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

Po pisanju medija, u vrijeme dok se u Vukovaru obilježavala 32. obljetnica stradanja toga grada u Domovinskom ratu, kod Nuštra su četvorica mladića napala automobil srpskih registracijskih oznaka. Napad je mobitelom snimio očevidac događaja, koji je medijima potvrdio da su tome bili nazočni i djelatnici policije, no nisu reagirali.

Otrgnuli retrovizor

S automobila somborskih registracijskih oznaka, u kojem su se nalazila dvojica studenata koji su bili na proputovanju u BiH, otrgnut je retrovizor te su bili izloženi verbalnom napadu, pri čemu je jedan od napadača bio u crnoj majici s grbom HOS-a, navode mediji.

“Postupamo i provjeravamo činjenice u svezi toga događaja”, rečeno je iz vukovarsko-srijemske policije, koja nije željela potvrditi je li se događaj zbio i tko ga je prijavio policiji.