Policija ulovila tipa osumnjičenog za divljanje u tramvaju. Prva ga pokušala spriječiti jedna djevojčica

Tražili su ga mjesecima, napravio je kaos u tramvaju i pritom ozlijedio dvije osobe

FOTO: PU zagrebačka

Nakon objave fotografija muškarca kojeg policija traži u medijima, iz PU zagrebačke javljaju da su ga uhvatili. Riječ je o muškarcu u dobi od 46 godina koji se 2. rujna prošle godine oko 22:30 sati, tijekom vožnje u tramvaju, prvo posvađao s prisutnim putnicima.

Vikao je na njih pogrdne riječi, a onda je 22-godišnjakinju uhvatio za ruku, naglo je povukao s tramvajskog sjedala i srušio na tlo. Ona je lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Na ponašanje muškarca reagirala je jedna od putnica u tramvaju, maloljetnica. On joj je prišao i dvaput je udario u lice pri čemu joj je oštetio naočale.

Izbacio maloljetnicu iz tramvaja

Nakon što je tramvaj stao na tramvajskoj stanici, rukama je gurnuo maloljetnicu iz tramvaja na ulicu. Ponovno joj je prišao, uzeo mobitel iz ruku i bacio ga u izlog.

Maloljetnica je lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Materijalna šteta iznosi oko 500 eura.

Nasilnik je osumnjičen i da je počinio kazneno djelo Povrede djetetovih prava na račun još jedne maloljetnice. Nju je, tijekom nagurivanja s prvom maloljetnicom, gurnuo kroz otvorena vrata tramvaja pri čemu je ona pala na nogostup.

Nasilnik završio u pritvoru

Nakon dovršene istrage, zagrebačka policija je privela 46-godišnjeg nasilnika u pritvor uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičen je za kazneno djelo Tjelesna ozljeda na štetu 22-godišnjakinje, kazneno djelo Tjelesna ozljeda i Oštećenje tuđe stvari na štetu jedne maloljetnice te kazneno djelo Povrede djetetovih prava na štetu druge.