Princeza Kate priznala da je fotošopirala onu sliku koju su novinske agencije povukle: 'Povremeno eksperimentiram'

Kate se ispričala 'zbog zabune' koju je izazvala

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge (L) and Britain's Prince William, Duke of Cambridge, meet with members of the association ELEVATE, which focus on the creative and cultural sector for the young ones, at Brixton House, in London on June 22, 2022. (Photo by Eddie MULHOLLAND / POOL / AFP)
FOTO: AFP

Nakon što je nekoliko vodećih novinskih agencija povuklo fotografiju princeze Kate, sugerirajući da je “manipulirana” te stoga ne zadovoljava njihove uredničke standarde, oglasila se princeza od Walesa.

Ispričala se “zbog zabune” koju je izazvala njezina fotografija objavljena na društvenim mrežama Kensingtonske palače za Majčin dan.

“Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem”, poručila je, navodi se u objavi na Instagramu.

Instagram/The Prince and Princess of Wales

 

U siječnju je bila na operaciji

Palača je u nedjelju objavila fotografiju Kate i njezino troje djece, zajedno s porukom zahvale princeze. Fotografija koju je snimio princ William prva je fotografija koju je Kensingtonska palača objavila nakon njezine operacije abdomena u siječnju. Princeza Kate od tada nije viđena u javnosti.

Slika je objavljena na društvenim mrežama princa i princeze od Walesa s porukom: “Hvala vam na lijepim željama i kontinuiranoj podršci u posljednja dva mjeseca. Želim svima sretan Majčin dan.”