Pucnjava u centru Zagreba. Muškarac ranio članicu obitelji, smjesta je uhićen

Ranjenu žensku osobu policijski službenici su izvukli iz stana te joj je pružena liječnička pomoć

FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL

Jutros je u Livadićevoj ulici nedaleko od Kvaternikovog trga došlo do pucnjave. U incidentu je ranjena ženska osoba, a policija je uhitila počinitelja, potvrđeno je Telegramu.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, pucnjava se dogodila oko 7:25. “Na području Maksimira, u stanu je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja koji je ozlijedio članicu obitelji”, navodi policija.

U Ulici Ferde Livadića u Zagrebu muškarac je ispalio hitac iz vatrenog oružja te ozlijedio članicu obitelji Tomislav Miletic/PIXSELL

Uhitili napadača

Ranjenu žensku osobu policijski službenici su izvukli iz stana te joj je pružena liječnička pomoć, a počinitelj koji je pucao u nju je uhićen i nalazi se pod nadzorom policije.

Čitateljica 24sata ispričala je da je parkirala automobil kada je začula pucanj. “Sin je izletio na balkon i počeo je vikati: ‘Upomoć, upomoć! Zovite policiju!’. Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vrijeme, a kad je stigla je ogradila ulicu i rekla nam je da se udaljimo s mjesta događaja”, kazala je.

Tomislav Miletic/PIXSELL

Policija je ogradila ulicu policijskom trakom te ne propušta vozila ni pješake. Zasad nisu objavljene informacije o zdravstvenom stanju ženske osobe i kvalifikaciju ozljeda koje je zadobila. U tijeku je policijski očevid koji bi trebao rasvijetliti okolnosti ovog događaja.