Uživo Vijesti

Umrla žena koju je ustrijelio član obitelji u Zagrebu

Počinitelj koji je pucao u ženu je uhićen i nalazi se pod nadzorom policije

05.04.2024., Zagreb - U Ulici Ferde Livadica muskarac je ispalio hitac iz vatrenog oruzje te ozlijedio clanicu obitlji.
 Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ženska osoba na koju je jutros u stanu u ulici Ferde Livadića u Zagrebu muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja preminula je u bolnici, javlja policija.

PU zagrebačka ranije je izvijestila da je oko 7.25 došlo do pucnjave na području Maksimira, te da je muškarac pucao na članicu obitelji.

“Policijski službenici ozlijeđenu su izvukli iz stana te joj je pružena liječnička pomoć. Osumnjičeni je pod nadzorom policije”, priopćeno je iz policije.

U tijeku je očevid

Iako je ranjenoj ženskoj osobi pružena liječnička pomoć, naknadno je javljeno da je preminula u bolnici.

Počinitelj koji je pucao u nju je uhićen i nalazi se pod nadzorom policije. U tijeku je policijski očevid koji bi trebao rasvijetliti okolnosti ovog događaja.

‘Policajci su je tješili’

Jedna susjeda u ulici u kojoj je došlo do pucnjave kazala je za Jutarnji list da je još sinoć iz zgrade u kojoj se dogodio incident čula prepirku muškarca i žene, ali da nije uspjela razaznati o čemu je točno bila svađa.

“Čula sam kako policajci tješe ozlijeđenu osobu dok su je izvodili iz ulaza van da je sigurna i da će sve biti u redu. Sramota je kako se danas olako diže ruka na drugoga pa i kad je član obitelj u pitanju”, kazala je.

‘Mladić je bio usplahiren’

Druga susjeda ispričala je da je joj je jedna stanarka Livadićeve ulice ispričala kako je jutros vidjela “totalno usplahirenog mladića kako zaziva upomoć i moli ljude da se zove odmah policija”.

“Poslije sam čula da je policiji taj dečko rekao da je njegov tata ranio mamu i ne mogu ni zamisliti kakve su to scene bile. Prestrašno u kakvo smo se društvo pretvorili da djeca pate i svjedočimo tragedijama”, kazala je.