Stravično ubojstvo u Doboju: u šumi pronađeno tijelo muškarca, bio je gol i zavezan za drvo

Policija je privela njegovu suprugu i muškarca za kojeg se pretpostavlja da joj je ljubavnik

04.10.2023., Bihac, Bosna i Hercegovina - Nocna patrola pripadnika Granicne policije BiH i MUP-a Unsko-sanskog kantona u blizini granice sa Republikom Hrvatskom. Granicnoj policiji BiH nedostaje vise od 600 policijskih sluzbenika i unatoc tome, oni su ove godine odvratili vise od 4000 osoba od ilegalnog prelaska granice. Photo: Armin Durgut/PIXSELL
FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Na području grada Doboja u BiH večeras je pronađeno tijelo muškarca. Policija istražuje ubojstvo, a više službenih informacija o ovom događaju trenutno nema.

Lokalni mediji javljaju da je muškarac pronađen zavezan za drvo i gol te da je ubijen na brutalan način. Policija je uhitila dvije osobe. Riječ je o supruzi ubijenog i muškarcu za kojega se pretpostavlja da je njezin ljubavnik, piše Klix.

Ubijen nožem

Muškarac je ubijen nožem, a preko usta mu je bio zalijepljen selotejp, navodi ATV. Iza ubijenog ostale su dvije kćeri koje je imao sa sada uhićenom suprugom.

Motiv ovog monstruoznog ubojstva policija tek treba službeno otkriti. Muškarac je uhićen tijekom dana, a daljnja potraga istražitelje dovela je do Banje Luke gdje su uhitili i suprugu ubijenog.