Šuška se da Meghan Markle traži PR stručnjake kako bi joj povećali popularnost u Velikoj Britaniji

Nedavno je princ Harry pokazao želju za pomirenjem s obitelji

WHISTLER, BRITISH COLUMBIA - FEBRUARY 14: Meghan, Duchess of Sussex attends Invictus Games Vancouver Whistlers 2025's One Year To Go Winter Training Camp on February 14, 2024 in Whistler, British Columbia.   Andrew Chin/Getty Images/AFP (Photo by Andrew Chin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
FOTO: Getty Images via AFP

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, navodno je kontaktirala britanske stručnjake za odnose s javnošću da joj pomognu sa stjecanjem popularnosti u Britaniji, piše Times. Supruga princa Harryja, koji se otuđio od kraljevske obitelji, želi poraditi na svom imidžu kako bi promovirala njihovu neprofitnu zakladu Archewell, objavio je Daily Mail.

Ovi navodi proširili su se nakon što je princ Harry pokazao želju za pomirenjem s obitelji, dok mu se otac, britanski kralj Charles III, liječi od raka.

Podsjetimo, Harry je sa suprugom Meghan Markle odlučio odstupiti s dužnosti 2020. godine. U međuvremenu je par snimio dokumentarnu seriju u suradnji s Netflixom, u kojoj su iznijeli niz kritika na račun britanske kraljevske obitelji. Harry je objavio i knjigu ‘Spare’ (Rezerva), u kojoj nije štedio članove obitelji, posebice brata i prijestolonasljednika, princa Williama.

Može li kraljeva bolest dovesti do pomirenja?

Nagađanja da bi moglo doći do velikog obiteljskog pomirenja krenula su kada je princ Harry iz Kalifornije stigao u posjet kralju Charlesu (75), manje od 24 sata nakon što je objavljeno da monarh boluje od raka.

Da bi kraljeva bolest mogla dovesti do pomirenja, sugerirao je i sam princ Harry gostujući u TV emisiji Good Morning America. U intervjuu je rekao da “voli svoju obitelj” i da je zahvalan što je mogao susresti se s ocem.

Proteklih godina, princ Harry i Meghan Markle redovito su, prema anketama, među najomraženijim članovima kraljevske obitelji među Britancima.